Mengenai LuvStylista
LuvStylista ni sebenarnya satu 'family group' dengan Syarikat Hajaba, Leesa Formula & Serenity Spa. Ownernya ialah Puan Mona Din & suami En. Zulkefli Muhamad Ali.

Huh terkejut? Hehe memang ramai yang terperanjat bila tahu. Yang bestnya Puan Mona Din ni memang terkenal dengan 'sentuhan emas'nya dalam setiap hasil kerja beliau.

So mari kita sama2 doakan dan support LuvStylista agar LuvStylista juga berjaya menjadi 'emas' yang boleh menaikkan mertabat usahawan Melayu & Islam, insyaAllah.

 
     
Idea Penubuhan

Sebenarnya idea menubuhkan luvstylista di cetuskan oleh 3 anak Puan Mona Din iaitu Izzul Haziq (di panggil Haziq), Izzul Hazim (dipanggil Mel sbb masa baby semua org kata dia tersangat comel) & Nur Leesa (dipanggil Leesa oleh kawan-kawan dan icha oleh mamanya).

3 of them are so much influenced by their papa & mama yang sangat aktif berbisnes. So they suggested to their parent to create 1 bisnes for them so that they can indirectly involve dan belajar selok belok perniagaan.

So this is how LuvStylista ditubuhkan. Interesting kan?
Tapi di sebabkan 3 of them still schooling, LuvStylista ada a team of staff to help them operating LuvStylista.

 
   
     
Sebutan LuvSylista

Pasti ada yang tergulung sikit lidah nak pronounce nama LuvStylista kan?

Actually LuvStylista datang dari perkataan LOVE & STYLE.
Word LOVE di pendekkan jadi LUV.

Perkataan STYLE pula di tambah LIS. Then ditambah TA. Jadi Style-Lis-Ta (stylista ni maknanya org2 yg bergaya)

So bila sebutan di gabung ia jadi Luv - Style - Lis- - Ta.
Senangkan?

So selalu2lah sisters semua sebut perkataan tu (tambah bagus kalau tolong disebut dari mulut ke mulut) sbb ia boleh bantu promote dan familiarkan nama LuvStylista hehe ( thank you, thank you, thank you!).

 
     
Patented Design
Tengok aje koleksi LuvStylista, semua pasti terpikat. Rekaannya TERSANGAT la class. Ada yang sweet, ada yang cantik, ada yang stylish, ada yang vogue, ada yang simple tapi bergaya.

Namun yang pasti, semua koleksi-koleksi sangat BERBEZA dgn apa yg ada di pasaran kan?
ONE of A KIND gitu!

Kerana itulah, LuvStylista telah MEMPATENkan dengan mendaftarkan rekaan-rekaan design luvStylista dengan Perbadanan Harta Intelek Malaysia. So, tak boleh tiru tau!

 
   
     
LuvStylista Collections
Membuka tirai bisnes, LuvStylista tampil dengan 3 kumpulan Koleksi;
1. Turban
2. Tudung Sarung Siap
3. Shawl Panjang + Anak Tudung
 
   
     
Design Inspiration
Semua 3 kumpulan koleksi2 di atas di reka berinspirasikan 3 motif iaitu:
1. Bunga-bungaan
2. Ruffles
3. Reben atau Tali
 
   
     
Turban LuvStylista

Turban LuvStylista bukan saja very2 Gorgeous tapi mudah dipakai kerana ia berbentuk SARUNG SIAP, so just put it on saja.

Turban LuvStylista dibuat menggunakan 3 jenis fabrik iaitu;
»Cotton
»Denim
»Satin

Ada 14 design turban2 yang stylish menanti sisters semua;

»Koleksi Natasya Hudson
1. Natasya Ruffles
2. Natasha Ruffles Flower

»Koleksi Yatt
3.Yatt Fiore
4. Yatt Lily Flower

»Koleksi Maria Elena
5. Maria Flower Printed
6. Maria Patchwork Piping
7. Maria Sweet Ruffles
8. Maria Simply You
9. Maria Sweet Flower
10. Maria Pleated
11. Maria Rosette Piping
12. Maria Double Ribbon

»Koleksi Nisa Kay
13. Nisa Pelangi
14. Nisa Carnation

 
   
     
Tudung Sarung Siap LuvStylista

Tudung Sarung Siap LuvStylista sangat sweet, using very delicate fabric iaitu;
» Soft Satin Crepe
» Chiffon.

Yang bestnya about Tudung-tudung Sarung Siap LuvStylista ni, setiap satu boleh digayakan bermacam-macam cara. Boleh dipendek, di labuhkan serta motif bunga\ruffle\tali boleh di letak dimana-mana yang disukai samada depan, kiri, kanan atau belakang. Bestkan?

Ada 10 design tudung Sarung Siap LuvStylista:

»Koleksi Natasya Hudson
1. Natasha Rosette

»Koleksi Yatt
2. Yatt Tie-up Flower
3. Yatt Half Ruffles
4. Yatt Sweet Ruffle
5. Yatt Elegant Smoke

»Koleksi Diana Amir
6. Diana Rosette
7. Diana Ruffles Flower
8. Diana Tie-up

Koleksi Nisa
9. Nisa Rossette
10. Nisa Ruffles

 
   
     
Shawl with Inner LuvStylista

Shawl panjang yang sangat bergaya.
Ia dipermudahkan pemakaiannya apabila ia di jahit sekali bersama inner iaitu anak tudung cotton.

Jadi hanya perlu sarung anak tudung dulu, then terus lilit shawl mengikut apa2 design yg disukai.
Senangkan?

Ada 6 jenis Shawl LuvStylista;

»Koleksi Natasha Hudson
1. Natasha Carnation

»Koleksi Diana Amir
2. Diana Lily

»Koleksi Maria Elena
3. Maria 2 Line Double Rossete
4. Maria 3 Ruffles Mix
5. Maria Rose Garden

»Koleksi Nisa Kay
6. Nisa Floral

 
   
     
Hubungi Kami

So apa2 pertanyaan on LuvStylista boleh datang \ hubungi;

HQ address: 403A, Blok 1, No 7, Persiaran Sukan, Laman Seri Business Park, 40100 Shah Alam, Selangor Darul Ehsan

HQ tel: 03-5510 5407
HQ fax: 03-5510 5879
HP : 013-327 6231
Email: admin@luvstylista.com
FB: luvstylista
Web: luvstylista.com

 
     
Cara Membuat Pesanan
Pesanan untuk kegunaan sendiri dan juga pengedar.
  1. Klik gambar supaya jelas design, kod, nama dan harga.
  2. Pembelian 1 hingga 4 helai mengikut harga biasa.
  3. Pembelian 5 helai ke atas mendapat harga pengedar. Sila rujuk harga yang tertera di setiap gambar produk.
  4. Pemesanan boleh di lakukan 3 cara;
    • Telefon ke HQ 03 55102559
    • Sms ke 013 3276231
    • Email ke admin@luvstylista.com
  5. Perkara - perkara yang perlu dimaklumkan ketika membuat pembelian:
    • Nama anda
    • No telefon anda (mobile dan rumah/ pejabat)
    • Alamat penerimaan barang beserta poskod
    • Perincian produk yang dipesan (nama produk, kod, warna, dan jumlah)
  6. Setelah pihak HQ LuvStylista menerima pesanan anda (melalui mana- mana 3 cara di atas), pihak LuvStylista akan menghubungi anda kembali untuk mengesahkan pembelian dan memberi jumlah harga yang perlu di bayar termasuk kos pos.
  7. Sila buat pembayaran kepada:
    • LUVSTYLISTA APPAREL SDN BHD
    • Akaun: 5622 7250 0888 MAYBANK
  8. Pembayaran kepada LuvStylista seperti di atas boleh dibuat beberapa cara iaitu:
    • Melalui Transfer/ bank in
    • Melalui Cek
  9. Sistem Pembayaran Elektronik yang disediakan oleh Pihak LuvStylista yang akan berfungsi tidak lama lagi.
  10. Semua penghantaran barang akan di buat SETELAH SEMUA bayaran lunas sepenuhnya.
  11. Penghantaran produk akan dibuat dalam 3 hari bekerja dari tempoh bayaran yang telah lunas.
  12. Bukti pos bukan bukti penerimaan. Pihak LuvStylista tidak akan bertanggungjawab dan menanggung sebarang ganti rugi di atas kehilangan dan kerosakan produk yang telah ditandatangai penerimaannya dari syarikat penghantaran (courier service atau Pos Laju).
  13. Urusan jual beli adalah tertakluk kepada selagi stok masih ada sahaja.
 
 
     
Cara Menjadi Pengedar
JENIS PENGEDAR
  • Pengedar Online
  • Pengedar Kedai \ Butik \ Kiosk
  • Licensed Concept Store (Pengedar yang
    dilesenkan untuk membuka butik Eksklusif
    LuvStylista yang mempunyai konsep, imej,
    rekabentuk dan identiti penjenamaan
    LuvStylista serta hanya menjual produk
    jenama LuvStylista sahaja.)
DISKAUN PENGEDAR
  • 1 helai normal price.
  • 5 helai 15% discount
  • 20 helai 25% discount
  • 50 helai 35% discount
  • Licensed Concept Store 50% discount
SYARAT MENJADI PENGEDAR
Untuk Pengedar Online & Kedai \Butik \ Kiosk:
  • Mesti telah mempunyai perniagaan yang
    aktif semasa memohon menjadi pengedar.
  • Membuat belian pertama sebanyak
    RM5000 (Ringgit Malaysia Lima Ribu
    sahaja) harga sebelum diskaun.
  • Mendapat diskaun antara 15-35% ke atas
    pembelian produk, bergantung kepada
    jumlah helai yang dibeli.
  • Tiada keistemewaan kawasan.
Untuk Licensed Concept Store:
  • Membuka butik\kedai Eksklusif LuvStylista
    RM20,000 (Ringgit Malaysia Dua Puluh Ribu
    sahaja) dikenakan untuk lesen membuka,
    mengguna-pakai Intellectual Property dan
    menjual produk LuvStylista secara eksklusif.
  • Tiada keistemewaan kawasan.
  • Belian pertama RM50,000 bagi melengkapi
    kedai\butik dengan produk LuvStylista.
  • Mendapat diskaun 50% untuk produk.
BAGAIMANA MENJADI PENGEDAR
  • Telefon 03-55105407 / 013-3276231,
    buat temujanji dan datang terus ke pejabat
    kami 403, Tingkat 4, Blok 1, Laman Seri
    Business Park. Seksyen 13, Shah Alam (di
    atas Bank Muamalat) untuk buat
    pendaftaran dan pembelian.
  • Daftar Secara online dan buat
    pembelian serta pembayaran apabila
    menerima pengesahan dari pihak LuvStylista.
  • Penghantaran akan dibuat dalam tempoh 3
    hari bekerja setelah pembayaran sah lunas.
CARA PEMBAYARAN
  • Melalui cash jika datang terus ke HQ.
  • Melalui pemindahan wang (transfer \ bank-in
    ke nombor akaun 5622 7250 0888
    Maybank). Sila hubungi HQ LuvStylista dan
    maklumkan pembayaran serta faks kepada
    03-55105879 atau mms gambar resit ke
    013-3276231.
  • Melalui cek (barangan hanya akan diberi \
    dihantar selepas cek telah ditunaikan).
  • Melalui system pembayaran elektronik
    yang akan disediakan oleh LuvStylista tidak lama lagi.
 
   
     
UNTUK MAKLUMAT LANJUT, SILA HUBUNGI KAMI:
TEL: 019 210 6606 / 013 327 6231
Rekaan hijab terkini One of A Kind. Inspirasi gaya moden berhijab yang sangat kreatif dengan turban yang stylish, tudung sarung siap yang mudah dan praktikal serta shawl panjang dilengkapi anak tudung cotton yang sangat eksklusif, bakal menggegarkan dunia fesyen hijab di Malaysia.
Natasha Ruffle
PRODUCT CODE: LVNHTBRU
PRICE : RM 115  
FABRIC / COLOR : DENIM
  • MEDIUM BLUE
  • BLACK
  •   COTTON
  • BLACK
  • GREY
  • OFF WHITE
  • PINK
  • GREEN
  • LILAC
  • RED
  • BLUE
  • CHOCOLATE
  • TURQOISE
  • *Sabah dan Sarawak tambahan RM5                       
    Natasha Ruffles Flower
    PRODUCT CODE: LVNHTBRF
    PRICE : RM 115  
    FABRIC / COLOR : DENIM
  • MEDIUM BLUE
  •   COTTON
  • GREY
  • ARMY GREEN
  • GREY BLUE
  • KHAKI
  • OFF WHITE
  • MARRON
  • *Sabah dan Sarawak tambahan RM5                       
    Natasha Rossette
    PRODUCT CODE: LVNHTDRS
    PRICE : RM 135  
    FABRIC / COLOR : SATIN
  • BLACK
  • BROWN
  • PINK
  • PURPLE
  • BLUE
  • CHILIE RED
  •   CHIFFON
  • BLACK
  • CREAM
  • *Sabah dan Sarawak tambahan RM5                       
    Natasha Carnation
    PRODUCT CODE: LVNHSHCN
    PRICE : RM 135  
    FABRIC / COLOR : SATIN
  • LIGHT BLUE
  • VIOLET
  • PEACH
  • BLACK
  • PINK
  • LIGHT BROWN
  •   CHIFFON
  • VASABI
  • DUSTY PURPLE
  • DUSTY PINK
  • *Sabah dan Sarawak tambahan RM5                       
     
    Yatt Fiorre
    PRODUCT CODE: LVYTTBFC
    PRICE : RM 115  
    FABRIC / COLOR : DENIM
  • LIGHT BLUE DENIM
  •   CHIFFON
  • BLACK
  • CREAM
  • BLUE
  • PURPLE
  • GREEN
  • GREY
  • *Sabah dan Sarawak tambahan RM5                       
    Yatt Lily Flower
    PRODUCT CODE: LVYTTBLF
    PRICE : RM 115  
    FABRIC / COLOR : COTTON
  • OFF WHITE
  • PINK
  • LIGHT BLUE
  • LILAC
  • DARK GREEN
  • *Sabah dan Sarawak tambahan RM5                       
    Yatt Tie-up Flower
    PRODUCT CODE: LVYTTDTF
    PRICE : RM 135  
    FABRIC / COLOR : SATIN
  • BLACK
  • BLUE TURQOISE
  • PURPLE
  •   CHIFFON
  • PINK
  • GREEN
  • GREY
  • *Sabah dan Sarawak tambahan RM5                       
    Yatt Sweet Ruffles
    PRODUCT CODE: LVYTTDTU
    PRICE : RM 135  
    FABRIC / COLOR : SATIN
  • BLACK
  • BLUE TURQOISE
  • PURPLE
  •   CHIFFON
  • PINK
  • GREEN
  • GREY
  • *Sabah dan Sarawak tambahan RM5                       
    Yatt Half Ruffles
    PRODUCT CODE: LVYTTDHR
    PRICE : RM 135  
    FABRIC / COLOR : SATIN
  • BLACK
  • BROWN
  • MUSTARD
  •   CHIFFON
  • OFF WHITE
  • PURPLE
  • GOLD
  • *Sabah dan Sarawak tambahan RM5                       
    Yatt Elegant Smoke
    PRODUCT CODE: LVYTTDRU
    PRICE : RM 135  
    FABRIC / COLOR : SATIN
  • BLACK
  • BROWN
  • MUSTARD
  •   CHIFFON
  • OFF WHITE
  • PURPLE
  • GOLD
  • *Sabah dan Sarawak tambahan RM5                       
    Diana Rossette
    PRODUCT CODE: LVDATDRS
    PRICE : RM 135  
    FABRIC / COLOR : SATIN
  • BLACK
  • PINK
  • PURPLE
  • BROWN
  •   CHIFFON
  • GREY LIGHT
  • NAVY BLUE
  • BLUE
  • BLACK
  • *Sabah dan Sarawak tambahan RM5                       
    Diana Ruffles Flower
    PRODUCT CODE: LVDATDRF
    PRICE : RM 135  
    FABRIC / COLOR : SATIN
  • BLACK
  • PINK
  • PURPLE
  • BROWN
  •   CHIFFON
  • GREY LIGHT
  • NAVY BLUE
  • BLUE
  • BLACK
  • *Sabah dan Sarawak tambahan RM5                       
    Diana Tie-up
    PRODUCT CODE: LVDATDTU
    PRICE : RM 135  
    FABRIC / COLOR : SATIN
  • GREY
  • BLACK
  • BROWN
  • PINK
  •   CHIFFON
  • GREY
  • BLACK
  • DUSTY PINK
  • BEIGE
  • *Sabah dan Sarawak tambahan RM5                       
    Diana Lily
    PRODUCT CODE: LVDASHLL
    PRICE : RM 135  
    FABRIC / COLOR : SATIN
  • LIGHT BLUE
  • VIOLET
  • PEACH
  • BLACK
  • PINK
  • LIGHT BROWN
  •   CHIFFON
  • VASABI
  • DUSTY PURPLE
  • DUSTY PINK
  • *Sabah dan Sarawak tambahan RM5                       
     
    Maria Flower Printed
    PRODUCT CODE: LVMETBFP
    PRICE : RM 115  
    FABRIC / COLOR : CANVAS
  • CREAM
  • WHITE
  • *Sabah dan Sarawak tambahan RM5                       
    Maria Patchwork Piping
    PRODUCT CODE: LVMETBPP
    PRICE : RM 115  
    FABRIC / COLOR : DENIM
  • MEDIUM BLUE
  •   COTTON
  • BLUE
  • GREY
  • GREEN
  • BLACK
  • OFF WHITE
  • *Sabah dan Sarawak tambahan RM5                       
    Maria Sweet Ruffles
    PRODUCT CODE: LVMETBSR
    PRICE : RM 115  
    FABRIC / COLOR : COTTON
  • BLUE
  • OFFWHITE
  • GREEN
  • PINK
  • GREY
  • BLACK
  • LILAC
  • *Sabah dan Sarawak tambahan RM5                       
    Maria Simply You
    PRODUCT CODE: LVMETBSY
    PRICE : RM 99  
    FABRIC / COLOR : COTTON
  • PASTEL VASABI
  • GREY
  • DARK BROWN
  • CHILIE RED
  • GREEN
  • BLACK
  • BROWN
  • *Sabah dan Sarawak tambahan RM5                       
    Maria Sweet Flower
    PRODUCT CODE: LVMETBRU
    PRICE : RM 115  
    FABRIC / COLOR : COTTON
  • PASTEL VASABI
  • GREY
  • DARK BROWN
  • CHILIE RED
  • GREEN
  • BLACK
  • BROWN
  • *Sabah dan Sarawak tambahan RM5                       
    Maria Pleated
    PRODUCT CODE: LVMETBPT
    PRICE : RM 115  
    FABRIC / COLOR : DENIM
  • MEDIUM BLUE
  •   COTTON
  • BLACK
  • BROWN
  • PASTEL VASABI
  • OFF WHITE
  • CHILIE RED
  • ORANGE
  • *Sabah dan Sarawak tambahan RM5                       
    Maria Rossette Piping
    PRODUCT CODE: LVMETBRP
    PRICE : RM 115  
    FABRIC / COLOR : DENIM
  • BLACK
  •   COTTON
  • GREEN
  • BLUE
  • MEDIUM BROWN
  • PINK
  • *Sabah dan Sarawak tambahan RM5                       
    Maria Double Ribbon
    PRODUCT CODE: LVMETBDR
    PRICE : RM 115  
    FABRIC / COLOR : DENIM
  • LIGHT GREY
  • BLACK
  •   COTTON
  • PINK
  • DARK GREY
  • DARK GREEN
  • BLUE
  • ORANGE
  • WHITE
  • BLACK
  • BEIGE
  • *Sabah dan Sarawak tambahan RM5                       
    Maria 2 Line Double Rossette
    PRODUCT CODE: LVMESHDR
    PRICE : RM 145  
    FABRIC / COLOR : DENIM
  • BLACK
  • FUSHIA
  • GREY
  • PINK
  • *Sabah dan Sarawak tambahan RM5                       
    Maria 3 Ruffles Mix
    PRODUCT CODE: LVMESHRM
    PRICE : RM 135  
    FABRIC / COLOR : SATIN
  • GREEN
  • BORDO
  • PURPLE
  • *Sabah dan Sarawak tambahan RM5                       
    Maria Rose Garden
    PRODUCT CODE: LVMESHRG
    PRICE : RM 145  
    FABRIC / COLOR : DENIM
  • BLACK
  • FUSHIA
  • GREY
  • PINK
  • *Sabah dan Sarawak tambahan RM5                       
     
    Nisa Pelangi
    PRODUCT CODE: LVNKTBPL
    PRICE : RM 115  
    FABRIC / COLOR : DENIM
  • LIGHT BLUE
  •   COTTON
  • BLACK
  • GREEN
  • BLUE
  • PURPLE
  • GREY
  • GREEN
  • *Sabah dan Sarawak tambahan RM5                       
    Nisa Carnation
    PRODUCT CODE: LVNKTBCN
    PRICE : RM 115  
    FABRIC / COLOR : COTTON
  • BLACK + OFF WHITE
  • BLUE + LILAC
  • GREY + BLACK
  • LIGHT BLUE + PINK
  • RED + BLACK
  • *Sabah dan Sarawak tambahan RM5                       
    Nisa Rossete
    PRODUCT CODE: LVNKTDRS
    PRICE : RM 135  
    FABRIC / COLOR : SATIN
  • BLACK
  • BROWN
  • MUSTARD
  •   CHIFFON
  • OFF WHITE
  • PURPLE
  • GOLD
  • *Sabah dan Sarawak tambahan RM5                       
    Nisa Ruffles
    PRODUCT CODE: LVNKTDRU
    PRICE : RM 135  
    FABRIC / COLOR : SATIN
  • BROWN
  • BLACK
  • MUSTARD
  •   CHIFFON
  • BLACK
  • GREY
  • BEIGE
  • *Sabah dan Sarawak tambahan RM5                       
    Nisa Floral
    PRODUCT CODE: LVNKSHFL
    PRICE : RM 145  
    FABRIC / COLOR : SATIN
  • BLACK
  • FUSHIA
  • GREY
  • PINK
  • *Sabah dan Sarawak tambahan RM5                       
     

    Back to Top

    LuvStylista
     
         
     
         
     
    Mengenai LuvStylista
    LuvStylista ni sebenarnya satu 'family group' dengan Syarikat Hajaba, Leesa Formula & Serenity Spa. Ownernya ialah Puan Mona Din & suami En. Zulkefli Muhamad Ali.

    Huh terkejut? Hehe memang ramai yang terperanjat bila tahu. Yang bestnya Puan Mona Din ni memang terkenal dengan 'sentuhan emas'nya dalam setiap hasil kerja beliau.

    So mari kita sama2 doakan dan support LuvStylista agar LuvStylista juga berjaya menjadi 'emas' yang boleh menaikkan mertabat usahawan Melayu & Islam, insyaAllah.

     
         
    Idea Penubuhan

    Sebenarnya idea menubuhkan luvstylista di cetuskan oleh 3 anak Puan Mona Din iaitu Izzul Haziq (di panggil Haziq), Izzul Hazim (dipanggil Mel sbb masa baby semua org kata dia tersangat comel) & Nur Leesa (dipanggil Leesa oleh kawan-kawan dan icha oleh mamanya).

    3 of them are so much influenced by their papa & mama yang sangat aktif berbisnes. So they suggested to their parent to create 1 bisnes for them so that they can indirectly involve dan belajar selok belok perniagaan.

    So this is how LuvStylista ditubuhkan. Interesting kan?
    Tapi di sebabkan 3 of them still schooling, LuvStylista ada a team of staff to help them operating LuvStylista.

     
       
         
    Sebutan LuvSylista

    Pasti ada yang tergulung sikit lidah nak pronounce nama LuvStylista kan?

    Actually LuvStylista datang dari perkataan LOVE & STYLE.
    Word LOVE di pendekkan jadi LUV.

    Perkataan STYLE pula di tambah LIS. Then ditambah TA. Jadi Style-Lis-Ta (stylista ni maknanya org2 yg bergaya)

    So bila sebutan di gabung ia jadi Luv - Style - Lis- - Ta.
    Senangkan?

    So selalu2lah sisters semua sebut perkataan tu (tambah bagus kalau tolong disebut dari mulut ke mulut) sbb ia boleh bantu promote dan familiarkan nama LuvStylista hehe ( thank you, thank you, thank you!).

     
         
    Patented Design
    Tengok aje koleksi LuvStylista, semua pasti terpikat. Rekaannya TERSANGAT la class. Ada yang sweet, ada yang cantik, ada yang stylish, ada yang vogue, ada yang simple tapi bergaya.

    Namun yang pasti, semua koleksi-koleksi sangat BERBEZA dgn apa yg ada di pasaran kan?
    ONE of A KIND gitu!

    Kerana itulah, LuvStylista telah MEMPATENkan dengan mendaftarkan rekaan-rekaan design luvStylista dengan Perbadanan Harta Intelek Malaysia. So, tak boleh tiru tau!

     
       
         
    LuvStylista Collections
    Membuka tirai bisnes, LuvStylista tampil dengan 3 kumpulan Koleksi;
    1. Turban
    2. Tudung Sarung Siap
    3. Shawl Panjang + Anak Tudung
     
       
         
    Design Inspiration
    Semua 3 kumpulan koleksi2 di atas di reka berinspirasikan 3 motif iaitu:
    1. Bunga-bungaan
    2. Ruffles
    3. Reben atau Tali
     
       
         
    Turban LuvStylista

    Turban LuvStylista bukan saja very2 Gorgeous tapi mudah dipakai kerana ia berbentuk SARUNG SIAP, so just put it on saja.

    Turban LuvStylista dibuat menggunakan 3 jenis fabrik iaitu;
    »Cotton
    »Denim
    »Satin

    Ada 14 design turban2 yang stylish menanti sisters semua;

    »Koleksi Natasya Hudson
    1. Natasya Ruffles
    2. Natasha Ruffles Flower

    »Koleksi Yatt
    3.Yatt Fiore
    4. Yatt Lily Flower

    »Koleksi Maria Elena
    5. Maria Flower Printed
    6. Maria Patchwork Piping
    7. Maria Sweet Ruffles
    8. Maria Simply You
    9. Maria Sweet Flower
    10. Maria Pleated
    11. Maria Rosette Piping
    12. Maria Double Ribbon

    »Koleksi Nisa Kay
    13. Nisa Pelangi
    14. Nisa Carnation

     
       
         
    Tudung Sarung Siap LuvStylista

    Tudung Sarung Siap LuvStylista sangat sweet, using very delicate fabric iaitu;
    » Soft Satin Crepe
    » Chiffon.

    Yang bestnya about Tudung-tudung Sarung Siap LuvStylista ni, setiap satu boleh digayakan bermacam-macam cara. Boleh dipendek, di labuhkan serta motif bunga\ruffle\tali boleh di letak dimana-mana yang disukai samada depan, kiri, kanan atau belakang. Bestkan?

    Ada 10 design tudung Sarung Siap LuvStylista:

    »Koleksi Natasya Hudson
    1. Natasha Rosette

    »Koleksi Yatt
    2. Yatt Tie-up Flower
    3. Yatt Half Ruffles
    4. Yatt Sweet Ruffle
    5. Yatt Elegant Smoke

    »Koleksi Diana Amir
    6. Diana Rosette
    7. Diana Ruffles Flower
    8. Diana Tie-up

    Koleksi Nisa
    9. Nisa Rossette
    10. Nisa Ruffles

     
       
         
    Shawl with Inner LuvStylista

    Shawl panjang yang sangat bergaya.
    Ia dipermudahkan pemakaiannya apabila ia di jahit sekali bersama inner iaitu anak tudung cotton.

    Jadi hanya perlu sarung anak tudung dulu, then terus lilit shawl mengikut apa2 design yg disukai.
    Senangkan?

    Ada 6 jenis Shawl LuvStylista;

    »Koleksi Natasha Hudson
    1. Natasha Carnation

    »Koleksi Diana Amir
    2. Diana Lily

    »Koleksi Maria Elena
    3. Maria 2 Line Double Rossete
    4. Maria 3 Ruffles Mix
    5. Maria Rose Garden

    »Koleksi Nisa Kay
    6. Nisa Floral

     
       
         
    Hubungi Kami

    So apa2 pertanyaan on LuvStylista boleh datang \ hubungi;

    HQ address: 403A, Blok 1, No 7, Persiaran Sukan, Laman Seri Business Park, 40100 Shah Alam, Selangor Darul Ehsan

    HQ tel: 03-5510 5407
    HQ fax: 03-5510 5879
    HP : 013-327 6231
    Email: admin@luvstylista.com
    FB: luvstylista
    Web: luvstylista.com

     
         
    Cara Membuat Pesanan
    Pesanan untuk kegunaan sendiri dan juga pengedar.
    1. Klik gambar supaya jelas design, kod, nama dan harga.
    2. Pembelian 1 hingga 4 helai mengikut harga biasa.
    3. Pembelian 5 helai ke atas mendapat harga pengedar. Sila rujuk harga yang tertera di setiap gambar produk.
    4. Pemesanan boleh di lakukan 3 cara;
      • Telefon ke HQ 03 55102559
      • Sms ke 013 3276231
      • Email ke admin@luvstylista.com
    5. Perkara - perkara yang perlu dimaklumkan ketika membuat pembelian:
      • Nama anda
      • No telefon anda (mobile dan rumah/ pejabat)
      • Alamat penerimaan barang beserta poskod
      • Perincian produk yang dipesan (nama produk, kod, warna, dan jumlah)
    6. Setelah pihak HQ LuvStylista menerima pesanan anda (melalui mana- mana 3 cara di atas), pihak LuvStylista akan menghubungi anda kembali untuk mengesahkan pembelian dan memberi jumlah harga yang perlu di bayar termasuk kos pos.
    7. Sila buat pembayaran kepada:
      • LUVSTYLISTA APPAREL SDN BHD
      • Akaun: 5622 7250 0888 MAYBANK
    8. Pembayaran kepada LuvStylista seperti di atas boleh dibuat beberapa cara iaitu:
      • Melalui Transfer/ bank in
      • Melalui Cek
    9. Sistem Pembayaran Elektronik yang disediakan oleh Pihak LuvStylista yang akan berfungsi tidak lama lagi.
    10. Semua penghantaran barang akan di buat SETELAH SEMUA bayaran lunas sepenuhnya.
    11. Penghantaran produk akan dibuat dalam 3 hari bekerja dari tempoh bayaran yang telah lunas.
    12. Bukti pos bukan bukti penerimaan. Pihak LuvStylista tidak akan bertanggungjawab dan menanggung sebarang ganti rugi di atas kehilangan dan kerosakan produk yang telah ditandatangai penerimaannya dari syarikat penghantaran (courier service atau Pos Laju).
    13. Urusan jual beli adalah tertakluk kepada selagi stok masih ada sahaja.
     
     
         
    Cara Menjadi Pengedar
    JENIS PENGEDAR
    • Pengedar Online
    • Pengedar Kedai \ Butik \ Kiosk
    • Licensed Concept Store (Pengedar yang
      dilesenkan untuk membuka butik Eksklusif
      LuvStylista yang mempunyai konsep, imej,
      rekabentuk dan identiti penjenamaan
      LuvStylista serta hanya menjual produk
      jenama LuvStylista sahaja.)
    DISKAUN PENGEDAR
    • 1 helai normal price.
    • 5 helai 15% discount
    • 20 helai 25% discount
    • 50 helai 35% discount
    • Licensed Concept Store 50% discount
    SYARAT MENJADI PENGEDAR
    Untuk Pengedar Online & Kedai \Butik \ Kiosk:
    • Mesti telah mempunyai perniagaan yang
      aktif semasa memohon menjadi pengedar.
    • Membuat belian pertama sebanyak
      RM5000 (Ringgit Malaysia Lima Ribu
      sahaja) harga sebelum diskaun.
    • Mendapat diskaun antara 15-35% ke atas
      pembelian produk, bergantung kepada
      jumlah helai yang dibeli.
    • Tiada keistemewaan kawasan.
    Untuk Licensed Concept Store:
    • Membuka butik\kedai Eksklusif LuvStylista
      RM20,000 (Ringgit Malaysia Dua Puluh Ribu
      sahaja) dikenakan untuk lesen membuka,
      mengguna-pakai Intellectual Property dan
      menjual produk LuvStylista secara eksklusif.
    • Tiada keistemewaan kawasan.
    • Belian pertama RM50,000 bagi melengkapi
      kedai\butik dengan produk LuvStylista.
    • Mendapat diskaun 50% untuk produk.
    BAGAIMANA MENJADI PENGEDAR
    • Telefon 03-55105407 / 013-3276231,
      buat temujanji dan datang terus ke pejabat
      kami 403, Tingkat 4, Blok 1, Laman Seri
      Business Park. Seksyen 13, Shah Alam (di
      atas Bank Muamalat) untuk buat
      pendaftaran dan pembelian.
    • Daftar Secara online dan buat
      pembelian serta pembayaran apabila
      menerima pengesahan dari pihak LuvStylista.
    • Penghantaran akan dibuat dalam tempoh 3
      hari bekerja setelah pembayaran sah lunas.
    CARA PEMBAYARAN
    • Melalui cash jika datang terus ke HQ.
    • Melalui pemindahan wang (transfer \ bank-in
      ke nombor akaun 5622 7250 0888
      Maybank). Sila hubungi HQ LuvStylista dan
      maklumkan pembayaran serta faks kepada
      03-55105879 atau mms gambar resit ke
      013-3276231.
    • Melalui cek (barangan hanya akan diberi \
      dihantar selepas cek telah ditunaikan).
    • Melalui system pembayaran elektronik
      yang akan disediakan oleh LuvStylista tidak lama lagi.
     
       
         
    UNTUK MAKLUMAT LANJUT, SILA HUBUNGI KAMI:
    TEL: 019 210 6606 / 013 327 6231
    Rekaan hijab terkini One of A Kind. Inspirasi gaya moden berhijab yang sangat kreatif dengan turban yang stylish, tudung sarung siap yang mudah dan praktikal serta shawl panjang dilengkapi anak tudung cotton yang sangat eksklusif, bakal menggegarkan dunia fesyen hijab di Malaysia.
    Natasha Ruffle
    PRODUCT CODE: LVNHTBRU
    PRICE : RM 115  
    FABRIC / COLOR : DENIM
  • MEDIUM BLUE
  • BLACK
  •   COTTON
  • BLACK
  • GREY
  • OFF WHITE
  • PINK
  • GREEN
  • LILAC
  • RED
  • BLUE
  • CHOCOLATE
  • TURQOISE
  • *Sabah dan Sarawak tambahan RM5                       
    Natasha Ruffles Flower
    PRODUCT CODE: LVNHTBRF
    PRICE : RM 115  
    FABRIC / COLOR : DENIM
  • MEDIUM BLUE
  •   COTTON
  • GREY
  • ARMY GREEN
  • GREY BLUE
  • KHAKI
  • OFF WHITE
  • MARRON
  • *Sabah dan Sarawak tambahan RM5                       
    Natasha Rossette
    PRODUCT CODE: LVNHTDRS
    PRICE : RM 135  
    FABRIC / COLOR : SATIN
  • BLACK
  • BROWN
  • PINK
  • PURPLE
  • BLUE
  • CHILIE RED
  •   CHIFFON
  • BLACK
  • CREAM
  • *Sabah dan Sarawak tambahan RM5                       
    Natasha Carnation
    PRODUCT CODE: LVNHSHCN
    PRICE : RM 135  
    FABRIC / COLOR : SATIN
  • LIGHT BLUE
  • VIOLET
  • PEACH
  • BLACK
  • PINK
  • LIGHT BROWN
  •   CHIFFON
  • VASABI
  • DUSTY PURPLE
  • DUSTY PINK
  • *Sabah dan Sarawak tambahan RM5                       
     
    Yatt Fiorre
    PRODUCT CODE: LVYTTBFC
    PRICE : RM 115  
    FABRIC / COLOR : DENIM
  • LIGHT BLUE DENIM
  •   CHIFFON
  • BLACK
  • CREAM
  • BLUE
  • PURPLE
  • GREEN
  • GREY
  • *Sabah dan Sarawak tambahan RM5                       
    Yatt Lily Flower
    PRODUCT CODE: LVYTTBLF
    PRICE : RM 115  
    FABRIC / COLOR : COTTON
  • OFF WHITE
  • PINK
  • LIGHT BLUE
  • LILAC
  • DARK GREEN
  • *Sabah dan Sarawak tambahan RM5                       
    Yatt Tie-up Flower
    PRODUCT CODE: LVYTTDTF
    PRICE : RM 135  
    FABRIC / COLOR : SATIN
  • BLACK
  • BLUE TURQOISE
  • PURPLE
  •   CHIFFON
  • PINK
  • GREEN
  • GREY
  • *Sabah dan Sarawak tambahan RM5                       
    Yatt Sweet Ruffles
    PRODUCT CODE: LVYTTDTU
    PRICE : RM 135  
    FABRIC / COLOR : SATIN
  • BLACK
  • BLUE TURQOISE
  • PURPLE
  •   CHIFFON
  • PINK
  • GREEN
  • GREY
  • *Sabah dan Sarawak tambahan RM5                       
    Yatt Half Ruffles
    PRODUCT CODE: LVYTTDHR
    PRICE : RM 135  
    FABRIC / COLOR : SATIN
  • BLACK
  • BROWN
  • MUSTARD
  •   CHIFFON
  • OFF WHITE
  • PURPLE
  • GOLD
  • *Sabah dan Sarawak tambahan RM5                       
    Yatt Elegant Smoke
    PRODUCT CODE: LVYTTDRU
    PRICE : RM 135  
    FABRIC / COLOR : SATIN
  • BLACK
  • BROWN
  • MUSTARD
  •   CHIFFON
  • OFF WHITE
  • PURPLE
  • GOLD
  • *Sabah dan Sarawak tambahan RM5                       
    Diana Rossette
    PRODUCT CODE: LVDATDRS
    PRICE : RM 135  
    FABRIC / COLOR : SATIN
  • BLACK
  • PINK
  • PURPLE
  • BROWN
  •   CHIFFON
  • GREY LIGHT
  • NAVY BLUE
  • BLUE
  • BLACK
  • *Sabah dan Sarawak tambahan RM5                       
    Diana Ruffles Flower
    PRODUCT CODE: LVDATDRF
    PRICE : RM 135  
    FABRIC / COLOR : SATIN
  • BLACK
  • PINK
  • PURPLE
  • BROWN
  •   CHIFFON
  • GREY LIGHT
  • NAVY BLUE
  • BLUE
  • BLACK
  • *Sabah dan Sarawak tambahan RM5                       
    Diana Tie-up
    PRODUCT CODE: LVDATDTU
    PRICE : RM 135  
    FABRIC / COLOR : SATIN
  • GREY
  • BLACK
  • BROWN
  • PINK
  •   CHIFFON
  • GREY
  • BLACK
  • DUSTY PINK
  • BEIGE
  • *Sabah dan Sarawak tambahan RM5                       
    Diana Lily
    PRODUCT CODE: LVDASHLL
    PRICE : RM 135  
    FABRIC / COLOR : SATIN
  • LIGHT BLUE
  • VIOLET
  • PEACH
  • BLACK
  • PINK
  • LIGHT BROWN
  •   CHIFFON
  • VASABI
  • DUSTY PURPLE
  • DUSTY PINK
  • *Sabah dan Sarawak tambahan RM5                       
     
    Maria Flower Printed
    PRODUCT CODE: LVMETBFP
    PRICE : RM 115  
    FABRIC / COLOR : CANVAS
  • CREAM
  • WHITE
  • *Sabah dan Sarawak tambahan RM5                       
    Maria Patchwork Piping
    PRODUCT CODE: LVMETBPP
    PRICE : RM 115  
    FABRIC / COLOR : DENIM
  • MEDIUM BLUE
  •   COTTON
  • BLUE
  • GREY
  • GREEN
  • BLACK
  • OFF WHITE
  • *Sabah dan Sarawak tambahan RM5                       
    Maria Sweet Ruffles
    PRODUCT CODE: LVMETBSR
    PRICE : RM 115  
    FABRIC / COLOR : COTTON
  • BLUE
  • OFFWHITE
  • GREEN
  • PINK
  • GREY
  • BLACK
  • LILAC
  • *Sabah dan Sarawak tambahan RM5                       
    Maria Simply You
    PRODUCT CODE: LVMETBSY
    PRICE : RM 99  
    FABRIC / COLOR : COTTON
  • PASTEL VASABI
  • GREY
  • DARK BROWN
  • CHILIE RED
  • GREEN
  • BLACK
  • BROWN
  • *Sabah dan Sarawak tambahan RM5                       
    Maria Sweet Flower
    PRODUCT CODE: LVMETBRU
    PRICE : RM 115  
    FABRIC / COLOR : COTTON
  • PASTEL VASABI
  • GREY
  • DARK BROWN
  • CHILIE RED
  • GREEN
  • BLACK
  • BROWN
  • *Sabah dan Sarawak tambahan RM5                       
    Maria Pleated
    PRODUCT CODE: LVMETBPT
    PRICE : RM 115  
    FABRIC / COLOR : DENIM
  • MEDIUM BLUE
  •   COTTON
  • BLACK
  • BROWN
  • PASTEL VASABI
  • OFF WHITE
  • CHILIE RED
  • ORANGE
  • *Sabah dan Sarawak tambahan RM5                       
    Maria Rossette Piping
    PRODUCT CODE: LVMETBRP
    PRICE : RM 115  
    FABRIC / COLOR : DENIM
  • BLACK
  •   COTTON
  • GREEN
  • BLUE
  • MEDIUM BROWN
  • PINK
  • *Sabah dan Sarawak tambahan RM5                       
    Maria Double Ribbon
    PRODUCT CODE: LVMETBDR
    PRICE : RM 115  
    FABRIC / COLOR : DENIM
  • LIGHT GREY
  • BLACK
  •   COTTON
  • PINK
  • DARK GREY
  • DARK GREEN
  • BLUE
  • ORANGE
  • WHITE
  • BLACK
  • BEIGE
  • *Sabah dan Sarawak tambahan RM5                       
    Maria 2 Line Double Rossette
    PRODUCT CODE: LVMESHDR
    PRICE : RM 145  
    FABRIC / COLOR : DENIM
  • BLACK
  • FUSHIA
  • GREY
  • PINK
  • *Sabah dan Sarawak tambahan RM5                       
    Maria 3 Ruffles Mix
    PRODUCT CODE: LVMESHRM
    PRICE : RM 135  
    FABRIC / COLOR : SATIN
  • GREEN
  • BORDO
  • PURPLE
  • *Sabah dan Sarawak tambahan RM5                       
    Maria Rose Garden
    PRODUCT CODE: LVMESHRG
    PRICE : RM 145  
    FABRIC / COLOR : DENIM
  • BLACK
  • FUSHIA
  • GREY
  • PINK
  • *Sabah dan Sarawak tambahan RM5                       
     
    Nisa Pelangi
    PRODUCT CODE: LVNKTBPL
    PRICE : RM 115  
    FABRIC / COLOR : DENIM
  • LIGHT BLUE
  •   COTTON
  • BLACK
  • GREEN
  • BLUE
  • PURPLE
  • GREY
  • GREEN
  • *Sabah dan Sarawak tambahan RM5                       
    Nisa Carnation
    PRODUCT CODE: LVNKTBCN
    PRICE : RM 115  
    FABRIC / COLOR : COTTON
  • BLACK + OFF WHITE
  • BLUE + LILAC
  • GREY + BLACK
  • LIGHT BLUE + PINK
  • RED + BLACK
  • *Sabah dan Sarawak tambahan RM5                       
    Nisa Rossete
    PRODUCT CODE: LVNKTDRS
    PRICE : RM 135  
    FABRIC / COLOR : SATIN
  • BLACK
  • BROWN
  • MUSTARD
  •   CHIFFON
  • OFF WHITE
  • PURPLE
  • GOLD
  • *Sabah dan Sarawak tambahan RM5                       
    Nisa Ruffles
    PRODUCT CODE: LVNKTDRU
    PRICE : RM 135  
    FABRIC / COLOR : SATIN
  • BROWN
  • BLACK
  • MUSTARD
  •   CHIFFON
  • BLACK
  • GREY
  • BEIGE
  • *Sabah dan Sarawak tambahan RM5                       
    Nisa Floral
    PRODUCT CODE: LVNKSHFL
    PRICE : RM 145  
    FABRIC / COLOR : SATIN
  • BLACK
  • FUSHIA
  • GREY
  • PINK
  • *Sabah dan Sarawak tambahan RM5                       
     

    Back to Top